huhtikuu, 2023

04huhti16:0017:00MALn huhtikuun opiskelijailtaWebinaariTapahtumatyyppi:Tapahtumat

Tapahtuman tiedot

Museoalan ammattiliitto järjestää etätapaamisia opiskelijoille. Opiskelijaillat toimivat museo- ja kulttuuriperintöalan opiskelijoiden kohtaamispaikkana, jossa voidaan keskustella kulttuuriperintöalan ajankohtaisista kysymyksistä ja opiskelijoiden edunvalvonnasta sekä verkostoitua muiden alaa opiskelevien kanssa. Opiskelijailloissa on myös mahdollisuus museotutkimuksen ja museoaiheisten opinnäytetöiden käsittelyyn.

Koulutuspoliittinen opiskelijailta tiistaina 4.4.

Huhtikuun opiskelijaillassa käsitellään kulttuuriperintöalan koulutustilannetta, Turun ja Oulun yliopistojen oppiainevalikoiman muutoksia sekä sitä, miten opiskelijat voivat osallistua MALn koulutuspoliittiseen edunvalvontatyöhön. Mukaan toivotaan opiskelijoita niin ammattikorkeakouluista kuin yliopistoista. Tavoitteena on myös selvittää, millaista koulutusta tai muuta tukea MAL voi järjestää edunvalvontatyöhön mukaan haluaville opiskelijoille.

Tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki museo- ja kulttuuriperintöalasta kiinnostuneet opiskelijat. Vaikka et olisi vielä MALn jäsen, olet tervetullut mukaan!

Tapaamiseen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

LIITY TEAMS-TAPAAMISEEN TÄSTÄ!

Jos haluaisit keskustella opinnäytetyöstäsi ja esitellä sen muille osallistujille tässä tai jossain muussa opiskelijaillassa, otathan yhteyttä MALn järjestökoordinaattori Tuulia-Tuulia Tummavuoreen!

Lisätiedot:
Järjestökoordinaattori Tuulia-Tuulia Tummavuori
tuulia-tuulia.tummavuori@museoalanammattiliitto.fi

Aika

(Tiistai) 16:00 - 17:00