syyskuu, 2021

17syys09:0010:00Tunnista työuupumus ja toimi ajoissa!WebinaariTapahtumatyyppi:Tapahtumat

Tapahtuman tiedot

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 16.9.

Tavoite ja sisältö:

Työuupumuksen kohdalla ennaltaehkäisy ja puuttuminen jo varhaisiin kuormittumisen merkkeihin on tärkeää. Tämä edellyttää työuupumuksen tunnistamista ilmiönä sekä riittävän varhaisia toimia jaksamisen tueksi. Tässä webinaarissa käydään läpi, mitä työuupumuksella tarkoitetaan ja miten se voidaan tunnistaa? Lisäksi pohditaan, miten omaa työssä jaksamistaan voi tukea kuormituksen keskellä. Työuupumuksen ennaltaehkäisyn sekä lieviin oireisiin puuttumisen näkökulmat ovat tässä kohden erityisesti esillä.

Sisältönä webinaarissa ovat mm.
– Työuupumus ilmiönä
– Työuupumuksen tunnusmerkit
– Työssä jaksamisen tukeminen

Webinaari tarjoaa mahdollisuuden tarkastella aihetta myös oman työssä jaksamisen ja sitä tukevien keinojen näkökulmasta. Teeman käsittelyä pohjustetaan työpsykologisella tutkimustiedolla aiheesta.

Kouluttaja: Aiheeseen tutustutaan psykologi Maarit Ruotsalaisen johdolla. Maarit on tarkastellut työurallaan työelämän ilmiöitä tutkimuksen, rekrytoinnin ja kuntoutuksen alueilla. Tällä hetkellä hän toimii yrittäjänä työhyvinvointiin liittyvän koulutuksen sekä työnohjauksen ja coachingin parissa sekä viimeistelee johdon työnohjaaja ja coach -opintojaan. Maaritista voit lukea lisää täältä: https://www.maaritruotsalainen.fi

Huom! Webinaarista ei tehdä tallennetta!

Ohjeet Zoom-webinaariin:

– Rekisteröityessäsi mukaan webinaariin, sinua pyydetään täyttämään etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite. Käytäthän sellaista sähköpostiosoitetta, joka on sinulla aktiivisessa käytössä, sillä webinaarin osallistumislinkki ja tapahtumamuistutukset lähetetään ko. sähköpostiin. Jos et halua oikean nimesi näkyvän webinaarin chat-palstalla, voit kirjoittaa etu- ja sukunimikenttiin esimerkiksi nimesi etukirjaimet tai jonkin itse keksimäsi nimimerkin. Huomaathan kuitenkin, että nimimerkin tulee olla asiallinen. Emme suosittele rekisteröitymistä Facebook-tunnuksilla.

– Sinun ei tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi, voit osallistua selaimella klikkaamalla saamaasi osallistumislinkkiä. Zoom-webinaari toimii parhaiten Chrome-selaimella.

– Jos webinaari tallennetaan, siitä mainitaan webinaarin alussa. Chattikeskustelu ei näy tallenteessa, ainoastaan kouluttajan ja fasilitaattorin puhe sekä diaesitys.

– Osallistujalista ei näy muille osallistujille. Kaikkien osallistujien äänet ja videokuvat on webinaarissa valmiiksi mykistetty. Keskustelu ja kysymykset käydään chat-palstalla. Rekisteröitymisvaiheessa antamasi nimi näkyy sellaisenaan chatissa.

– Vaikka Zoomin ympärillä on puhuttu paljon tietoturvariskeistä, olemme Akavan Erityisaloissa tehneet työtä sen eteen, että käyttö on turvallista. Voit siis huoletta klikata itsesi mukaan!

Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai muita kysymyksiä Zoomiin liittyen, voit olla yhteydessä: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi.

Alkuperäinen tapahtumailmoitus Akavan Erityisalojen sivuilla.

Aika

(Perjantai) 09:00 - 10:00