toukokuu, 2023

10touko14:0016:15Työsuojeluverkoston tapaaminen: AsbestiWebinaariTapahtumatyyppi:Seminaarit

Tapahtuman tiedot

Museoalan työsuojeluverkoston seuraava kaikille avoin tapaaminen järjestetään etänä keskiviikkona 10.5. klo 14 – 16.15

Tule kuulemaan asiantuntijapuheenvuoroja ja keskustelemaan asbestista museoalan työsuojeluverkoston tapaamiseen

Puhujina väitöskirjatutkija Doris Blancquaert ja professori Hélène Verreyke Antwerpenin yliopistosta. Doris kertoo parhaillaan käynnissä olevasta hankkeesta Silent heritage – Asbestos objects in collections ja Hélène aikaisemmasta hankkeesta Dangerous heritage, jonka seurauksena syntyi asbestiesineiden tunnistussivusto: Home – Ziterasbestin. Esitykset ovat englanniksi ja kysymyksiä voi esittää englanniksi tai suomeksi.

Museoalan työsuojeluverkosto on perustettu keväällä 2021 ja se on suunnattu kaikille museoalalla työskenteleville, työsuojelusta kiinnostuneille henkilöille. Verkosto on vapaaehtoinen ja vapaamuotoinen, tavoitteena osaamisen ja hyvien käytäntöjen jakaminen. Ohjelmaan on tähän mennessä kuulunut puheenvuoroja, alustuksia ja keskusteluja kollegojen kanssa. Vapaamuotoisten Teams-tapaamisten lisäksi Museoliiton ja Museo- ja kulttuuriperintöalan ammattiliiton koulutukset toimivat verkoston tukena.

Jos haluat liittyä verkostoon, lähetä s-postia osoitteeseen: kirsti.ruissalo@museoliitto.fi. Verkoston Teams-kanavan kautta saat jatkossa kutsut verkoston tapaamisiin.

Linkki tapaamiseen löytyy verkoston Teamsista ja se päivitetään tänne. Liity tästä.
HUOM.! Linjoille kannattaa tulla jo klo 13.45 niin pääsemme aloittamaan heti klo 14.

Museoalan työsuojeluverkosto on Museoviraston, Suomen Museoliiton ja Museo-ja kulttuuriperintöalan ammattiliiton ylläpitämä verkosto, joka järjestää verkostotapaamisia työsuojeluun, työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin liittyvistä aiheista. Verkostoa moderoi taustaryhmä, jossa on Museoviraston, Museoliiton ja Museo- ja kulttuuriperintöalan ammattiliiton edustus sekä museoalan työturvallisuusasioiden asiantuntijoita. Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet museo- ja kulttuuriperintöalan ammattilaiset.
Lue lisää verkostosta.

Aika

(Keskiviikko) 14:00 - 16:15