lokakuu, 2021

06loka18:00Up-Partners: Työympäristön biohakkerointiWebinaariTapahtumatyyppi:Tapahtumat

Tapahtuman tiedot

Tarjoamme jäsenillemme kymmenen työelämän ajankohtaisiin aiheisiin pureutuvaa webinaaria. Webinaarit tuottaa UP Partners.

Webinaarin sisältö

Mitkä voisivat olla ne keinot, joilla työteho voitaisiin viedä uudelle tasolle elämänlaadun, tuottavuuden ja työhyvinvoinnin siitä kärsimättä? Päivittäisestä työstä nauttimisella tai sen inhoamisella on keskeinen merkitys ihmisen hyvinvoinnin kannalta. Työstä nauttiminen on yhteydessä selvästi parempaan terveydentilaan. Moni tekee jatkuvan paineen alla työtä, joka ottaa enemmän kuin antaa. Lisäksi nykyajan pääosin istuen tehtävä päätetyö ei ole pitkän päälle hyväksi terveydelle. Mitkä ovat ne keinot, joilla työstä voi nauttia menettämättä henkistä tai fyysistä terveyttään?

Tämä webinaari sopii sinulle jos:
– haluat tutkia kokonaisvaltaisesti, miten työ voisi energisoida sinua,
– työergonomia ja metodit parempaan työhön kiinnostavat sinua,
– etsit keinoja parantaa omaa työtehoasi ja jaksamista työssä.

Kouluttajat: Olli Sovijärvi ja Teemu Arina

Lääkäri Olli Sovijärvi on yksi kokonaisvaltaisen lääketieteen edelläkävijöistä Suomessa. Hän on työskennellyt lähes 50 eri klinikalla ympäri Suomea. Hänen lukuisat tiedotusvälineet, sosiaalisen median artikkelit ja Suomen ensimmäinen terveys-podcast ovat lisänneet suuren yleisön tietoisuutta terveydenhuollosta. Tällä hetkellä Olli keskittyy ensisijaisesti ennaltaehkäisevän terveydenhuollon ja hyvinvoinnin tieteellisen sisällön tuottamiseen. Hän johtaa myös koulutustilaisuuksia ja esityksiä biohakkeroinnista, suorituskyvyn optimoinnista, ravitsemuskysymyksistä ja suoliston tasapainon ylläpitämisestä. Vapaa-ajallaan hän nauttii yleisurheilusta, leikkimisestä lapsensa kanssa, musiikista ja hyvästä huumorista.

Teemu Arinalla on takanaan jo kahden vuosikymmenen ammattiura teknologiayrittäjänä, kirjailijana ja ammattimaisena puhujana. Teemu on biohakkeroinnin, oppimisen, työn, johtajuuden, terveyden ja – lopulta – ihmiskunnan tulevaisuuden digitaalisen muutoksen ajattelija. Hänen työnsä keskittyy ihmisen ja koneen risteyksen tutkimiseen ja tapoihin parantaa tuottavuutta, terveyttä ja hyvinvointia biologisilla ja teknologisilla työkaluilla.

Webinaareihin ilmoittaudutaan UpPartnersin Uraportaalin kauttawww.urapalvelut.fi/akavanerityisalat

1. Kirjaudu Uraportaaliin sähköpostiosoitteellasi
2. Valitse haluamasi webinaari ja klikkaa ”Ilmoittaudu”
3. Saat sähköpostiisi tiedon ilmoittautumisen hyväksymisestä sekä osallistumisohjeet

Kaikista webinaareista tehdään tallenne. Jos et jostain syystä pääsekään katsomaan webinaaria reaaliaikaisesti, voit katsella/kuunnella webinaarin milloin tahansa sinulle parhaiten sopii. Tallenne on katsottavissa välittömästi webinaarin jälkeen uraportaalissa.

Alkuperäinen tapahtumailmoitus Akavan Erityisalojen sivuilla.

Aika

(Keskiviikko) 18:00