tammikuu, 2022

25tammi16:0017:30Voinko minä tosiaan saada sen?WebinaariTapahtumatyyppi:Tapahtumat

Tapahtuman tiedot

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN 25.1. KLO 15.30 MENNESSÄ

Kuinka haave muutetaan todeksi? Voisinko ihan oikeasti toteuttaa oman unelmani? Entä jos epäonnistun? Mitä pitäisi tehdä, että voisin paremmin?

Kirjailija, yrittäjä ja ekonomi Satu Rämö on pohtinut näitä kysymyksiä omien, hankalilta tuntuneiden uravalintojen jälkeen. Hän haastatteli kollegansa Hanne Valtarin kanssa muita epätyypillisiä työelämävalintoja tehneitä ihmisiä vaatesuunnittelijoista kansanedustajiin, ja yhdessä he kirjoittivat Unelmahommissa-kirjasarjaa ja pitivät aiheeseen liittyvää podcastia.

Sadun luento sisältää vertaistukea ja vinkkejä, joiden avulla sinäkin voit saavuttaa sen, mistä haaveilet.

Webinaari sopii mm. ammatti-identiteettiään etsiville, työnhaussa oleville opiskelijoille, työpaikanvaihtajille ja kaikille heille, jotka haaveilevat muutoksesta. Tämän luennon jälkeen saatat uskaltaa ottaa ensimmäisen askeleen!

KOULUTTAJA
Satu Rämö on KTM, HuK, kirjailija ja luovan alan yrittäjä. Satu on oman työelämänsä aikana tehnyt hommia niin ravintolan sisäänheittäjänä kuin viestintäkonsulttina ja kiinnostui omien uravalintojensa kautta työnteon uusista muodoista ja siitä ajatuksesta, että työkseen on mahdollista tehdä myös sitä, mitä rakastaa.

Huom! Webinaarista tehdään tallenne!

OHJEET ZOOM-WEBINAARIIN

  • Rekisteröityessäsi mukaan webinaariin, sinua pyydetään täyttämään etunimesi, sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja jäsenyhdistyksesi. Käytäthän sellaista sähköpostiosoitetta, joka on sinulla aktiivisessa käytössä, sillä webinaarin osallistumislinkki ja tapahtumamuistutukset lähetetään ko. sähköpostiin. Jos et halua oikean nimesi näkyvän webinaarin chat-palstalla, voit kirjoittaa etu- ja sukunimikenttiin esimerkiksi nimesi etukirjaimet tai jonkin itse keksimäsi nimimerkin. Huomaathan kuitenkin, että nimimerkin tulee olla asiallinen. Emme suosittele rekisteröitymistä Facebook-tunnuksilla.
  • Sinun ei tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi, voit osallistua selaimella klikkaamalla saamaasi osallistumislinkkiä. Zoom-webinaari toimii parhaiten Chrome-selaimella.
  • Jos webinaari tallennetaan, siitä mainitaan webinaarin alussa. Chattikeskustelu ei näy tallenteessa, ainoastaan kouluttajan ja fasilitaattorin puhe sekä diaesitys.
  • Osallistujalista ei näy muille osallistujille. Kaikkien osallistujien äänet ja videokuvat on webinaarissa valmiiksi mykistetty. Keskustelu ja kysymykset käydään chat-palstalla. Rekisteröitymisvaiheessa antamasi nimi näkyy sellaisenaan chatissa.
  • Olemme Akavan Erityisaloissa tehneet työtä sen eteen, että Zoomin käyttö on tietoturvallista. Voit siis huoletta klikata itsesi mukaan!
  • Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai muita kysymyksiä Zoomiin liittyen, voit olla yhteydessä: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi

Koulutuksen tuottaa Akavan Erityisalat.

Aika

(Tiistai) 16:00 - 17:30