maaliskuu, 2021

26maalis09:0011:00Yritystoiminnan rahoitus ja sosiaali- ja eläketurvaWebinaariZoomTapahtumatyyppi:Muu kategoria

Tapahtuman tiedot

Ilmoittaudu koulutukseen!

Mitä ammatinharjoittajan on hyvä tietää rahoitusasioista? Olisiko hyvä päivittää tiedot sosiaali- ja eläketurvasta? Tule webinaariimme kuulemaan ajankohtaiset asiat asiantuntijoiden kertomina.

Jos mielessäsi on jo kysymyksiä teemoihin liittyen, voit lähettää niitä ennakkoon osoitteeseen tapahtumat@akavanerityisalat.fi.

OHJELMA:

9.00 Faktaa yritysrahoituksesta ja Finnveran roolista yritysrahoitusmarkkinoilla / Juha Ketola, aluejohtaja, Finnvera

9.50 Aikaa kysymyksille ja pieni tauko

10.00 Yrittäjän YEL-vakuuttaminen ja siihen liittyvä sosiaali- ja työeläketurva / Anniina Kaasinen ja Riina Nikkanen, Ilmarinen

Milloin YEL-vakuutus pitää ottaa ja mitä sillä saa?

Miten YEL-vakuutuksen työtulo arvioidaan? Miksi se kannattaa pitää ajan tasalla?

Mitä sosiaaliturva tarkoittaa yrittäjälle?

Miten oma eläketurva kertyy ja milloin yrittäjä voi jäädä eläkkeelle?

10.50-11.00 Aikaa kysymyksille

Webinaari tallennetaan. Mukaan mahtuu 500 osallistujaa. Ilmoittaudu webinaariin 26.3. klo 8:30 mennessä.

OHJEET ZOOM-WEBINAARIIN:

  • Rekisteröityessäsi mukaan webinaariin, sinua pyydetään täyttämään etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite. Käytä sellaista sähköpostiosoitetta, joka on sinulla aktiivisessa käytössä, sillä webinaarin osallistumislinkki ja tapahtumamuistutukset lähetetään ko. sähköpostiin. Jos et halua oikean nimesi näkyvän webinaarin chat-palstalla, voit kirjoittaa etu- ja sukunimikenttiin esimerkiksi nimesi etukirjaimet tai jonkin itse keksimäsi nimimerkin. Huomaathan kuitenkin, että nimimerkin tulee olla asiallinen. Emme suosittele rekisteröitymistä Facebook-tunnuksilla.
  • Sinun ei tarvitse ladata Zoom-ohjelmaa koneellesi, voit osallistua selaimella klikkaamalla saamaasi osallistumislinkkiä. Zoom-webinaari toimii parhaiten Chrome-selaimella.
  • Jos webinaari tallennetaan, siitä mainitaan webinaarin alussa. Chattikeskustelu ei näy tallenteessa, ainoastaan kouluttajan ja fasilitaattorin puhe sekä videokuvat.
  • Osallistujalista ja videokuvat osallistujista eivät näy muille osallistujille. Kaikkien osallistujien äänet on webinaarissa valmiiksi mykistetty. Keskustelu ja kysymykset käydään chat- tai Q&A-palstalla. Rekisteröitymisvaiheessa antamasi nimi näkyy sellaisenaan chatissa.
  • Vaikka Zoomin ympärillä on puhuttu paljon tietoturvariskeistä, olemme Akavan Erityisaloissa tehneet työtä sen eteen, että käyttö on turvallista. Voit siis huoletta klikata itsesi mukaan!
  • Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai muita kysymyksiä webinaarialustaan liittyen, voit olla yhteydessä: satu.sahla-juvankoski@akavanerityisalat.fi

Alkuperäinen tapahtumailmoitus Akavan Erityisalojen sivuilla.

Aika

(Perjantai) 09:00 - 11:00

Sijainti

Zoom