marraskuu, 2022

16marras16:3017:30Hyvinvointia syksyyn: Yin-joogaWebinaariTapahtumatyyppi:Koulutukset

Tapahtuman tiedot

ILMOITTAUDU TILAISUUTEEN

Tarjoamme jäsenillemme myös syksyn 2022 aikana neljä etäyhteydellä pidettävää rentoutus- ja hyvinvointihetkeä. Tunnit ohjaa luonnon ja mielen hyvinvoinnin ammattilainen Elina Lilja. Kolmannella tunnilla 16.11. klo 16.30-17.30 keskitymme rentouttavaan Yin-joogaan.

Mikä yin-jooga? 

Lempeä ja hoitava yin-jooga on vapauttava, syvällä kehossa ja mielessä tapahtuva harjoitus. Rentouttavan yinin avulla kehität läsnäoloa, rauhoitat hermostoa ja edistät sekä kehon että tunne-elämän tasapainoa. 

Yin-joogatunti on nautinnollinen mahdollisuus levätä ja palautua arkikiireistä. Se helpottaa kireyksiä niin kehossa kuin mielessä. Tunti muodostuu pitkistä, avaavista jooga-asennoista sekä rentoutus- ja hengitysharjoituksista. Yin-joogan asennot tuetaan hyvin ja ne kohdistuvat erityisesti selän ja lantion alueille.

Yin-joogalle on ominaista hyväksyvä oleminen, ilman suorittamisen kokemusta. Tunnille valitaan helppoja, kaikille sopivia asentoja.  Jooga-asennot toteutetaan lempeästi ja turvallisesti, kehon viestejä ja yksilöllistä kehoa kunnioittaen. Mukailtava ja terapeuttinen yin-jooga sopii kaiken ikäisille, kokoisille ja kuntoisille – ilman notkeusvaatimuksia!

Mitä varusteita tarvitsen?

Varusteiksi riittää rento vaatetus, pehmeä alusta (matto tai joogamatto) sekä asentojen tukemiseen vilttejä ja tyynyjä.

Tunti pidetään etänä Zoom-sovelluksella. Tarvitset siis nettiyhteydellä varustetun tietokoneen tai älypuhelimen (+kuulokkeet). Suosittelemme lataamaan Zoom-sovelluksen helpompaa käyttöä varten. Tilaisuudesta ei tehdä tallennetta.

Ohjaaja:

Tunnin ohjaa Elina Lilja (Mielen liekki). Elina on mielen hyvinvoinnin ammattilainen, Metsämieli-kouluttaja ja lyhytterapeutti Hauholta. Palveluihin kuuluvat myös meditaatio- ja rentoutusohjaukset sekä tietoisuutta ja läsnäoloa lisäävinä liikuntamuotoina tasapainottavaa yin-joogaa sekä terveysliikuntana tunnettua asahia. 

Ilmoittautuminen:

Tunnille mahtuu mukaan max. 45 MALn jäsentä, jotka otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Hyvinvointituokio toteutetaan yhdessä Kuntien asiantuntjat – Kumula ryn kanssa.

Ilmoittautuminen on avoinna 16.11. klo 15 saakka tai kunnes paikat täyttyvät. Ole siis nopea!

Tervetuloa mukaan!

Syksyn etänä toteutettavat rentoutus- ja hyvinvointihetket:
Hyvinvointia syksyyn:
🍁 KE 12.10. klo 16.30–17.30 Metsämieli jooga ja rentoutushetki
🍁 KE 2.11. klo 16.30–17.30 Asahi (niska-, selkä- ja hartiaseudun kehonhuolto)
🍁 KE 16.11. klo 16.30–17.30 Yin-jooga
🍁 KE 30.11. klo 16.30–17.30 Mindfulness ja rentoutus

Lisätiedot:
Toiminnanjohtaja Katariina Mäkelä
katariina.makela(at)museoalanammattiliitto.fi
puh. 040 7747 620

Aika

(Keskiviikko) 16:30 - 17:30