joulukuu, 2021

01joulu16:3017:30Hyvinvointia syksyyn: Yin-joogaWebinaariTapahtumatyyppi:Koulutukset

Tapahtuman tiedot

ILMOITTAUDU TILAISUUTEEN

Tarjoamme jäsenillemme syksyn 2021 aikana neljä etäyhteydellä pidettävää rentoutus- ja hyvinvointihetkeä. Tunnit ohjaa luonnon ja mielen hyvinvoinnin ammattilainen Elina Lilja. Viimeisellä tunnilla 1.12. uusimme suositun yin-joogan viime kesältä. Voit seurata joogaa tuttuun tapaan etänä tai MALn toimistolta osana pikkujoulutapahtumaamme; lisätietoja alla.

Mikä yin-jooga? 

Lempeä ja hoitava yin-jooga on vapauttava, syvällä kehossa ja mielessä tapahtuva harjoitus. Rentouttavan yinin avulla kehität läsnäoloa, rauhoitat hermostoa ja edistät sekä kehon että tunne-elämän tasapainoa. 

Yin-joogatunti on nautinnollinen mahdollisuus levätä ja palautua arkikiireistä. Se helpottaa kireyksiä niin kehossa kuin mielessä. Tunti muodostuu pitkistä, avaavista jooga-asennoista sekä rentoutus- ja hengitysharjoituksista. Yin-joogan asennot tuetaan hyvin ja ne kohdistuvat erityisesti selän ja lantion alueille.

Yin-joogalle on ominaista hyväksyvä oleminen, ilman suorittamisen kokemusta. Tunnille valitaan helppoja, kaikille sopivia asentoja.  Jooga-asennot toteutetaan lempeästi ja turvallisesti, kehon viestejä ja yksilöllistä kehoa kunnioittaen. Mukailtava ja terapeuttinen yin-jooga sopii kaiken ikäisille, kokoisille ja kuntoisille – ilman notkeusvaatimuksia!

Mitä varusteita tarvitsen?

Varusteiksi riittää rento vaatetus, pehmeä alusta (matto tai joogamatto) sekä asentojen tukemiseen vilttejä ja tyynyjä.

Tunti pidetään etänä Zoom-sovelluksella. Tarvitset siis nettiyhteydellä varustetun tietokoneen tai älypuhelimen (+kuulokkeet). Suosittelemme lataamaan Zoom-sovelluksen helpompaa käyttöä varten. Tilaisuudesta ei tehdä tallennetta.

Ohjaaja:

Tunnin ohjaa Elina Lilja (Mielen liekki). Elina on mielen hyvinvoinnin ammattilainen, Metsämieli-kouluttaja ja lyhytterapeutti Hauholta. Palveluihin kuuluvat myös meditaatio- ja rentoutusohjaukset sekä tietoisuutta ja läsnäoloa lisäävinä liikuntamuotoina tasapainottavaa yin-joogaa sekä terveysliikuntana tunnettua asahia. 

Ilmoittautuminen:

Tunnille mahtuu mukaan max. 95 MALn jäsentä, jotka otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Olethan siis nopea! 

Ilmoittautuminen on avoinna 1.12. klo 15 saakka tai kunnes paikat täyttyvät.

HUOM! Voit tulla seuraamaan joogaa myös MALn toimistolta; samalla osallistut jouluglögeillemme! Ilmoittaudu joogaa ja jouluglögiä-tilaisuuteen täältä.

Tervetuloa mukaan!

Muut syksyn rentoutus- ja hyvinvointihetket:
8.9. Metsämieli
6.10. Asahi
3.11. Mindfulness ja rentoutus

Lisätiedot:

Järjestökoordinaattori Heta Hedman (työaika ma-to)
heta.hedman(at)museoalanammattiliitto.fi
puh. 040 838 0739

Aika

(Keskiviikko) 16:30 - 17:30